vrijdag 3 september 2010

De nieuwe bank

Ik ben zo gelukkig. Onze nieuwe bank staat dan eindelijk in het appartement. Wel lekker krap, maar we kunnen er tenminste van genieten. Ik moet wel bekennen, dat naar boven sjouwen (wij wonen namelijk op de eerste verdieping) viel nog best tegen.
Ons bankje was namelijk zwaarder dan verwacht. En het idee dat hij over minder dan een maand weer terug naar beneden zou moeten maakte hem volgens mij nog een paar extra kilootjes zwaarder.
Maar hij staat en oh wat is hij mooi! Ik ben echt zo gelukkig met deze bank. Hij ziet er zo gezellig uit.

En ze kan het goed vinden met de lederen banken die mijn vriend al had. Ze hebben de nieuwkomer heel vriendelijk welkom geheten en ervoor gezorgd dat zij zich thuis zou voelen. En hoewel ze wel even moest wennen aan de beperkte ruimte, ze was wel gelukkig dat ze nu weer een thuis had bij lieve mensen die haar heel bijzonder vinden.

Dit is namelijk de eerste bank die J. en ik samen hebben gekocht. Het eerste meubelstuk zelfs. Ja, we hebben wel eens samen een schaal of een mok of iets kleins gekocht maar deze bank is het eerste, echte grote.

Nog leuker, het was een echte impuls-aankoop. Dat vind ik zo leuk hè, als een bank zo goedkoop is dat je het geoorloofd een impulsaankoop kunt noemen... Maar goed. Ze stond echt helemaal afgezonderd van de andere meubels, kreeg schijnbaar niet genoeg aandacht een liefde en dus hadden ze haar al wat verder naar achteren gezegd.
En daar spotte ik haar als eerste. Het was liefde op het eerste gezicht en dus riep ik er meteen J. bij. En tot mijn grote verbazing (ik was ervan overtuigd dat hij nooit zou vallen voor zo'n frivole, gezellige bank vanwege zijn liefde voor leer) Maar waarachtig!! Hij vond haar dus ook een plaatje. Wat wil je, zo'n mooie degelijke bank... heel erg stevig en zo'n mooi printje. Tja, het was snel besloten dat zij in ons toekomstige huisje thuis hoorde. Een dus kochten wij haar. En gisteren is ze dan eindelijk naar huis gekomen. Ik ben zo trots op dit mooie meubel, ik denk dat ik vanavond maar op de bank ga slapen.

6 opmerkingen:

 1. Oh mooi!! Geniet ervan als je erin ploft!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Adriana,

  Geniet maar lekker van jullie nieuwe (eerste samen aangekochte) zetel!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hij ziet er lekker uit om op te zitten! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha proficiat met de nieuwe bank!! Ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha slaap lekker op de bank ;)

  Heb in mn laatste artikel een link naar jou blog..:) Ivm inspiratie via jou!

  XJul

  BeantwoordenVerwijderen