maandag 6 september 2010

Helemaal de oude

Jullie horen het goed, of ja... je hoort het niet meer. Geen gesnotter en gekuch. Geen koorts en geen gesnurk door verstopte luchtwegen. Ik ben weer helemaal mijn oude ik. En ik heb een heleboel in te halen heb ik wel gezien. Om te beginnen met een hele frisse nieuwe look zoals jullie al hebben kunnen lezen in mijn vorige post.

En dan nog wat spulletjes om te laten zien. Zoals bijvoorbeeld de mooie krans die ik kreeg van Kaat na het winnen van haar Give-Away en dat niet alleen, nee haar pakket bevatte ook nog eens een mooi tasje! Wat werd ik toch verwend zeg (geen wonder dat ik zo ben opgeknapt :)

Vandaag heb ik ook van Lisa hele leuke post gekregen. Op haar site ben ik namelijk ook in de prijzen gevallen (wat een bofkont ben ik hè, geluk in de liefde én in het spel)

Ik won op haar site een set gehaakte applicaties. En ik weet al precies welk shirtje ik ermee ga opleuken. Ik vind de gebruikte kleurtjes echt super vrolijk, net wat mijn basic zwart shirtje nodig heeft.

Verder ben ik hard aan het werk geweest met mijn Swaps, PIF's en Give-Away. (Ik ben heel slecht in rust nemen ik weet het) Foto's volgen binnenkort.

En last but not least... een BRUNO UPDATE!!

Bruno is vandaag namelijk onder het mes gegaan. Nee, nee, schrik niet. Hij is niet ziek of iets dergelijks. Hij is vandaag gecastreerd. Vanmorgen lieten J. en ik hem met pijn in ons hart achter bij de dierenarts en vanmiddag rond kwart over twee werd ik al gebeld. De operatie was geslaagd en of ik alsjeblieft meteen wilde komen om Bruno op te halen. (hij had het ze namelijk niet echt gemakkelijk gemaakt), met man en macht heeft hij zijn edele delen verdedigd maar moest het helaas uiteindelijk toch afleggen. Verder zijn ook zijn dubbele hoektandjes getrokken.
Toen ik hem op ging halen was hij echt zo gelukkig om mij weer te zien, en hoewel ik niet superemotioneel ben aangelegd had ik toch wel tranen in mijn ogen toen ik herenigd werd met onze lieve viervoeter. Ik heb hem naar huis gedragen (dierenartsenpraktijk is op loopafstand, heel handig aangezien wij geen auto rijden) en thuis heb ik hem het 'rompertje' aangetrokken wat ik van de dierenartassistente had gekregen zodat hij niet aan de hechtingen kan likken. In zijn pyama is hij op mijn schoot in slaap gevallen en daar is hij blijven liggen tot de baas weer thuis kwam.

13 opmerkingen:

 1. Leuke he spulletjes winnen!
  Dat je daar zo vrolijk van kan worden.

  Veel plezier ermee!

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou geluksvogel! Tjonge jonge..
  Arme Bruno, maar wel een goede zaak. Er zijn al genoeg hondjes op de wereld. Onze Spike moest er vorig jaar ook aan geloven. Ik weet nog dat ik echt bijna omviel van het lachen toen hij zo'n lampenkap om moest. Zie je het voor je bij zo'n grote zwarte hond. En overal tegen aan stoten. Hahaha. Leedvermaak, slecht he? Beterschap voor Bruno iig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat jij die gewonnen creaties gewoon hebt verdiend.
  Nu gaat het natuurlijk niet om verdienen bij bloggen.
  Leuk, dat je er zo van geniet.
  Ik ben nog wat aan het rommelen met mijn blogs, maar leer steeds bij.
  Groetjes, DEKA.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dinge heb je gewonnen zeg!
  Eindelijk lukt het nu om een reactie te plaatsen...meerdere keren geprobeerd maar het lukte niet....grr!
  Ahhh ja vooral bij dieren moet ik ook zo snel huilen wij hebben een beagle en is ook gecastreerd. Wij hebben hem 1 keer een weekend naar een pension gebracht....nooit meer haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi! Leuk origineel blog achtergrond heb je gemaakt! En weer zoveel leuke berichten. Gelukkig ben je weer helemaal de oude, oh wat kun je je dan lamlendig voelen hè. Ik lig een beetje achter met alles lezen maar dat komt wel weer:) groetjes van Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je weer helemaal je oude ik bent. Mooi is je nieuwe lay-out.

  Arme Bruno, geen "echte" man meer. Onze Harrie is een paar jaar geleden ook een jeweetwelhond geworden, hij is er niks door veranderd, alleen een beetje dikker geworden...

  Groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel een heel zielig fotootje hoor, van Bruno zo!

  Fijn dat je beter bent en je hebt mooie spulletjes! Er is nog meer naar je onderweg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke dingen die je gewonnen hebt! en wat is bruno schattig!

  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je weer beter bent! Leuk he allemaal spulletjes winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hooi, het is een museum met een beeldentuin en een museum op de hoge veluwe en je kan gratis een fiets pakken en dan gaan fietsen!

  liefs vera,

  BeantwoordenVerwijderen
 11. he, wat leuk dat je me volgt! en fijn, want zo kon ik jouw blog ook vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hangt de krans al?? ;-)

  Je mag me es uitleggen hoe je deze leuke 'zijkanten' aan je blog hebt gemaakt.... top! Ik zou ook liever zelf iets verzinnen dan de standaard voorbeelden van blogspot... Maar eerst je nieuwe paleis klaar! succes, Kaat

  BeantwoordenVerwijderen