woensdag 28 juli 2010

lekker buiten werken

Zoals ik al meerdere malen heb ingewreven...ehm, ik bedoel dus verteld :P, krijg ik binnenkort in ons nieuwe huis een eigen knutselkamer. Jippie!!

Maar om mijn laatste dagen aan de eettafel wat prettiger te maken hebben mijn vriend en ik deze gepimpt. Met een supervrolijk tafelkleed. Als ik nu aan het knutselen ben waan ik me in een schitterend bloemenbed, met allerlei mooie kleurtjes om me heen. (eigenlijk moet ik ook iets van een luchtverfrisser neerzetten met viooltjes-geur) En die mooie bloemetjes werken inspirerend. Ik haak echt mega veel bloemetjes de laatste tijd, op het moment staat de teller al op iets van zeventien!! Waaronder natuurlijk ook een aantal gave blauwe bloemetjes voor in mijn blauwe Give-Away pakket, die ik natuurlijk nog niet laat zien. Kom zeg, en dan de verassing een beetje bederven.

Meer vrolijk nieuws, sockbunny Babs is thuis! Whoehoe, ik won de lieve knuffel in de Give-Away van Caet. En die was zo lief, om gewoon voor ALLE deelnemers een sockbunny te maken. Hoe lief is dat! Ik ben er echt helemaal gek op, en ik weet zeker dat mijn nichtje hem ook geweldig gaat vinden.

Maar Babs mag eerst nog een paar nachtjes bij ons logeren tot ze weer moet verhuizen naar een andere plaats. Een kleine rustpauze dus.

Verder heb ik mij en mijn schatje officieel ingeschreven voor de streekfair, kom maar eens een kijkje bij ons nemen op 12 september. Voor bezoekers van mijn blog ligt namelijk een leuke (gratis) verrassing te wachten. Hoe je die kunt bemachtigen? Stuur een mailtje naar adriana87@live.nl waarin je aangeeft dat je naar streekfair Maashorst gaat en ik stuur je een exclusieve cadeaubon op die je dus recht geeft op een geschenkje.

En!!! Mijn kunsthars is binnen. Dat wordt lekker freubelen de komende tijd. Maar ik beken, ik ben best zenuwachtig om hiermee aan de slag te gaan, want de gebruikshandleiding is zowat dikker als het woordenboek!

Maar jullie kennen mij, ik laat me nergens door tegenhouden!

3 opmerkingen:

  1. Proficiat met de sockbunny, wat zal je nichtje er blij mee zijn.
    grt, Helmi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauwie, die sokkenbunny is een poepie! Ben erg benieuwd naar je projectjes die nog gaan volgen. Dus ik ga je ook fijntjes volgen.

    Tot de volgende keer!

    Lot

    BeantwoordenVerwijderen