woensdag 18 augustus 2010

Soms zit het mee, soms zit het tegen

Maar soms lijkt het wel alsof alle tegenslagen op één dag vallen. Zoals vandaag. Ik zat echt boordevol creatieve ideeën, maar alles wat ik aanraakte leek wel spontaan uit elkaar te vallen. Zelfs een simpele zoom omstikken wilde me vandaag niet lukken.
'Oh jee' dacht ik toen ik me realiseerde... 'een baaldag!'
Maar goed, het feit dat ik niets uit mijn handen getoverd kreeg was nog niet eens het ergste. Er zat namelijk ook nog een mooie dikke enveloppe in mijn brievenbus... samen met nog wat andere post.

Ik wist echt meteen wat erin zat nog voor ik het openmaakte... Het was namelijk mijn eigen post. Mijn brieven waarin ik twee tijdschrift abonnementen opzeg en het Give-Away cadeautje voor Allemaalsterrekes.
Email heeft mij waarschijnlijk lui gemaakt, want door het gewen aan een vlug mailtje was ik straalweg vergeten om postzegels op mijn uitgaande post te plakken. (Maar goed dat mijn belanstingaangifte is verstuurd naar een antwoordnummer)

Dus, morgen even op en neer naar het postkantoor voor de tweede ronde. Sorry Allemaalsterrekes. Nog heel even geduld.

Mijn oma was trouwens superblij met het Yahtzee boekje, de hele avond heeft ze het heel trots aan al haar gasten geshowd.Ik ben trouwens nog op zoek naar vier PIF-fers. Mensen meld je snel aan want wie eerst komt...
Mensen die het PIF principe nog niet kennen je kunt er meer over lezen deze post.

In het kort, PIF staat voor Pay It Forward. En het werkt eigenlijk als volgt. Als je je aanmeld voor mijn PIF dan stuur ik je een cadeautje wat ik zelf heb gemaakt. Daarna is het de bedoeling dat jij op zoek gaat naar drie anderen en op jouw beurt voor die drie anderen een cadeautje maakt... Maar ook ééntje voor mij hè :P

Mensen die mee willen doen kunnen zich aanmelden middels een mailtje naar adriana87@live.nl

3 opmerkingen:

  1. Ik heb dat ook al eens voorgehad, postzegels vergeten plakken... maar toen zaten ze wel op dat apkket te wachten, want dat was iets aangekocht... gelukkig is het allemaal in orde gekomen dan he!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, dat vind ik wel grappig :)
    En ik zal ondertussen maar doen alsof ik NIET nieuwsgierig ben...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi,meid met PIF kan je elk moment aanmelden?
    lijkt me wel leuk, maar ben alleen momenteel druk druk , ik hoor het graag van je!

    lieve groetjes


    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen