maandag 9 augustus 2010

Zpagetti-arm

Auw, auw, auw... vandaag erg veel moeite met het schrijven van een post. Niet dat ik geen inspiratie heb. Of dat ik vandaag niet crea bezig ben geweest. Nee, ik heb mijn hele handen in de kramp gehaakt. Wel vier rollen zpagetti heb ik er doorheen gejaagd. Wat ik daarvan ga maken, dat blijft nog even een verrassing. Het is in ieder geval geen tas.

Ik werd trouwens vanmorgen heel erg lekker wakker, want het eerste wat ik las, was dat ik de troostprijs heb gewonnen in de Give-Away van Freubeldingetjes' Roos. Wat het is blijft een verrassing... en ik zweer je ik ben echt super supernieuwsgierig. (Ik ben nou eenmaal gevalletje ongeduld.)

Omdat ik mijn creaties van vandaag nog even voor mezelf wil houden heb ik besloten om dan maar een klein stukje over mezelf te schrijven. Ik heb onlangs voor de tweede keer de stylish blogger award mogen ontvangen. Dit keer van Bianca van Each Card is Unique en vandaar dat ik heb besloten vandaag nog maals vijf weetjes over mijzelf prijs te geven.
  1. Als eerste moet ik bekennen dat ik echt totaal verslaafd ben aan karaoke. Ik droom van meedoen aan wedstrijden zoals Idols of X-factor maar ben daar toch ieder jaar weer te laf voor. Ik durf dan echt niet. Ik heb wel meegedaan aan het Brabantse EI-dools. Een talentenjacht die wordt georganiseerd in Bernheze door een carnavals vereniging. Ik deed het eerste jaar mee met het nummer Iris van de Goo Goo Dolls. (dat nummer uit Cruel Intentions) Ik werd tweede. Verder heb ik ook een karaoke wedstrijd gewonnen op de internetsite van Life&Cooking. Ik zat bij de beste zeven van 441 deelnemers (en ja, ik schep er graag over op. Slecht van mij hè)
  2. Ik houd van sokken. Sokken met tenen, sokken in felle kleurtjes en mijn favoriet... sokken met muppets erop. Mijn favoriete paar sokken wordt gesierd door een portret van miss Piggy.
  3. Ik ben bezig met het schrijven van wat hoop ik ooit een boek zal worden. Ik zit momenteel al aan de 314 pagina's, maar ik heb nog steeds meer dan genoeg gebeurtenissen in mijn hoofd voor de hoofdpersonen.
  4. Mijn favoriete luchtje in de hele wereld is de geur van pas gemaaid gras. Ik vind dat zo lekker fris ruiken. Als iemand dat geurtje in een flesje krijgt dan kan hij/zij een fortuin aan mij verdienen.
  5. En als laatste... Het viel me onlangs op dat ik nog helemaal geen 'herkenbare' foto van mezelf op de website heb staan. Dat viel me toch wel een beetje tegen. Dus vandaar dat ik heb besloten om het gezicht achter Adriana Updates bekend te maken. En voila...

Ik geef toe, de foto is niet heel erg recent. En ik heb dan ook wel een ander plaatje op mijn paspoort staan maar ja... dit ben ik. Of was ik. (in het echt zie ik er lang niet meer zo jong uit.)

En dan ga ik nu mijn verkrampte zpagetti-handjes verzorgen.


Nu je hier toch bent zou ik het heel fijn vinden als je ook even de tijd nam om bij mijn 'Knuffels voor Congo' post. Daar kun je namelijk lezen hoe je op een heel gemakkelijke, creatieve en leuke manier weeskinderen in arme landen heel gelukkig kunt maken.


4 opmerkingen:

  1. Hihi, wat een superschattige foto!!! En leuke weetjes...
    Je gaat u blogbezoekertjes toch nog kennen als je rich and famous bent met al je zangtalenten ;)

    Petra x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben echt benieuwd wat je aan het maken bent of beter gezegt aan het haken bent ik ben namelijk het nieuwsgierige type ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto van de kleine Adriana haha...wat ik nog leuker vindt is dat je zo vreselijk nieuwsgierig bent naar wat ik jou ga sturen.
    Wel mevrouw ongeduld haha je zult nog een beetje moeten wachten. Morgen komt mijn moeder bij mij en dan gaan we samen lekker freubelen, waaronder het presentje voor jou. Ik zal het dan woensdag posten dus met een beetje geluk heb je het voor het weekend binnen.
    Het is dan wel een troostprijsje maar ik ga er iets leuks van maken voor jou.
    Hopelijk word de spanning je niet te veel Adriana haha...ik plaag je maar hoor, groetjes Roos

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke berichten heb je weer op je blog en hoe is het met de zpagettihanden? Ben benieuwd wat voor creatiefs je ervan gemaakt hebt;) Leuk om wat dingen te lezen over je nav de award. Ik had dat vroeger ook dat ik een parfum wilde van gemaaid gras maar ik merk dat ik er nu iets minder goed tegen kan helaas, nog niet echt hooikoorts maar wel kriebel in de neus:) Fijne creatieve leuke dag toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen